diumenge, 1 de maig del 2016

GRÀCIES!!! I FELICITATS!

Per segona vegada el projecte “Cantem Junts” ha estat  un èxit,  les veus dels alumnes i la música  ens han fet emocionar de debò.  S’ha de continuar, no podem perdre aquest  treball  iniciat.
Però aquest cop ens ha tocat ser-ne els amfitrions  i  TOTS  ho hem fet molt bé.
Com a directora estic rebent moltes felicitacions que us vull fer arribar en  aquest escrit. Penseu que m’he sentit molt orgullosa de ser la directora de l’Escola Mossèn Cinto, de representar  un gran  equip i veure que quan anem junts ho aconseguim.
Gràcies, gràcies , i no em cansaré de donar-les a tots; als nostres alumnes , a pares i familiars, voluntaris, músics, Caro,  Buia, Anna i a tots els mestres, a  l’alcalde, als regidors  i a tots els treballadors de l’ajuntament.  TOTS som responsables  d’aquest èxit de fer que el dia 29 d’abril de 2016 ens quedi per sempre gravat a la memòria.
La Consellera d’Ensenyament  i  les altres autoritats de l’àmbit educatiu també em van dir que us fes arribar la seva felicitació pel projecte “Cantem Junts”  i per l’Escola que tenim. Abans de la cantata l’Equip Directiu vam poder ensenyar el treball dels alumnes que van valorar molt positivament com també, el nostre projecte educatiu. Després del concert   només  van poder  felicitar  per la seva tasca del  dia a dia,  a unes mestres i van demanar-me que ho faci extensiu a tot el claustre.

Continuem així, seguint aquest camí que va avançant, però ho hem de fer junts, alumnes mestres i pares,  amb el recolzament de les institucions.
Com vaig dir a la presentació, un plaer i un honor poder representar a l’Escola Mossèn Cinto.
Montse Lahoz Rovira

     Fotos de la Teresa Ribera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada