dimecres, 12 de març del 2014

MOSTRA DE PETXA KUTXES A VIC

Aquest curs hem tornat a treballar les presentacions digitals i l'expressió oral elaborant un treball d'un tema curricular en format Petxa Kutxa, és a dir un Power Point de 20 diapositives amb 20 segons cada una per fer l'explicació. Els Petxa Kutxes de 4t, 5è i 6è es van presentar durant dos dies a l'escola davant d'un jurat format pels delegats de les classes i un grup de mestres. De tots, se n'han escollit tres per presentar-los a la Mostra de Petxa Kutxes de Vic. Els seleccionats són:

AMAZÒNIA de 4t, LA TERRA de 5è i ELS ESGRAFIATS de 6è

Les mestres valorem molt positivament el bon treball que han fet tots els grups i felicitem des d'aquí a tots els alumnes pel seu esforç.

Demà tots els nens i nenes de 4t, 5è i 6è acompanyarem als guanyadors a l'Espai de Teatre i Cinema de Vic on presentaran, davant d'alumnes d'altres escoles, els seus Petxa Kutxes. Marxarem puntualment a les 9 i tornarem pels volts de les dotze, per tant és millor que vinguin esmorzats de casa.

Clicant a la foto us adreçareu a la web del Centre de Recursos, que és qui organitza la Mostra, i on trobareu més informació.

Mostra    Petxa-Kutxa    Osona


1 comentari:

  1. Bon dia, podreu penjar algún vídeo amb els Petxa Kutxes dels nens?
    Gràcies !!

    ResponElimina