dilluns, 3 de desembre de 2012

ELECCIONS CONSELLS ESCOLARSBenvolgudes famílies:   
Segons  la RESOLUCIÓ ENS/2475/2012, de 25 d'octubre, per la qual s'estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars es convoquen les eleccions per renovar una part dels membres de Consell Escolar del nostre centre.
El procés electoral s’inicia el 3 de desembre de 2012 i finalitza el 18 de  gener de 2012.
El Consell Escolar és el màxim òrgan de govern que té l’escola, per tant hi ha representació de tots els sectors implicats.
Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que s’han de renovar representants del sector pares i voldríem animar-vos a presentar la vostra candidatura i així col·laborar en el funcionament i gestió del Centre.
Tots els pares, mares o tutors, podeu presentar la vostra candidatura.
Els impresos, per presentar-se com a candidat/a és poden recollir a la secretaria de l’escola i s’han de retornar amb data límit el dia 17 de desembre.
El dia 3 de desembre s’exposaran els censos electorals al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, hi ha tres dies per fer les possibles reclamacions.
El dia 4 de desembre a les 12:30h és farà el sorteig de tots els pares, mares o tutors del centre per designar els membres vocals de les Meses Electorals.( l’acte serà públic a la biblioteca del centre).
Trobareu tota la informació al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, a la web del Departament d’Educació i al bloc de l’escola.
Les votacions és faran al vestíbul de l’escola el dilluns 14 de gener de 12:30h. a 15:00h. i de les 16:30h. a les 18h.
Tenen dret a vot tots els pares, mares i tutors d’alumnes escolaritzats en el centre.
Esperem la vostra participació

La Directora                                                       


 Folgueroles, 3 de desembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada