divendres, 4 de novembre del 2016

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Segons RESOLUCIÓ ENS/2172/2016, de 13 de setembre, per la qual s'estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels Consells Escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics, es convoquen les eleccions per renovar una part dels membres de Consell Escolar del nostre centre.
El procés electoral s’inicia el 7 de novembre de 2016 i finalitza el 22 de desembre de 2016.

El Consell Escolar és el màxim òrgan de govern que té l’escola, per tant hi ha representació de tots els sectors implicats.

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que s’han de renovar 2 representants del sector pares i voldríem animar-vos a presentar la vostra candidatura i així participar en el govern del centre.
Tots els pares, mares o tutors, podeu presentar la vostra candidatura.
Els impresos, per presentar-se com a candidat/a és poden recollir a la secretaria de l’escola i s’han de retornar amb data límit el dia 18 de novembre

El dia 7 de novembre s’exposaran els censos electorals al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, entre el 16 i el 18 de novembre es podran fer les reclamacions corresponents.

El dia 21 de novembre a les 12:30h és farà el sorteig de tots els pares, mares o tutors del centre per designar els membres vocals de les Meses Electorals.( l’acte serà públic a la biblioteca del centre).

Trobareu tota la informació al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, la web del Departament d’Ensenyament i al bloc de l’escola.

Les votacions és faran al vestíbul de l’escola el dilluns 28 de novembre de 12:30h. a 15:00h. i de les 16:30h. a les 18h.

Tenen dret a vot tots els pares, mares i tutors d’alumnes escolaritzats en el centre.


Esperem la vostra participació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada