dilluns, 10 de novembre del 2014

ELECCIONS CONSELLS ESCOLARS





Segons  RESOLUCIÓ ENS/2160/2014, de 16 de setembre, per la qual s'estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels Consells Escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics, es convoquen les eleccions per renovar una part dels membres de Consell Escolar del nostre centre.

El procés electoral s’inicia el 3 de novembre de 2014 i finalitza el 23 de desembre de 2014. 
S’han de renovar 2 representants del sector pares i voldríem animar-vos a presentar la vostra candidatura i així participar en el govern del centre.
Tots els pares, mares o tutors, podeu presentar la vostra candidatura.
Els impresos, per presentar-se com a candidat/a és poden recollir a la secretaria de l’escola i s’han de retornar amb data límit el dia 13 de novembre.
El dia 4 de novembre s’exposaran els censos electorals al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, hi ha tres dies per fer les possibles reclamacions.
El dia 6 de novembre a les 12:30h és farà el sorteig de tots els pares, mares o tutors del centre per designar els membres vocals de les Meses Electorals.( l’acte serà públic a la biblioteca del centre).
Trobareu tota la informació al tauler d’anuncis d’administració de l’escola, a la web del Departament d’Educació i al bloc de l’escola.
Les votacions és faran al vestíbul de l’escola el dilluns 24 de novembre de 12:30h. a 15:00h. i de les 16:30h. a les 18h.

La Directora                                                       
 
Folgueroles , 30 d’octubre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada