dilluns, 8 d’abril del 2013

PETXA KUTXES



Els passats 3 i 5 d'abril, al matí, ens vam reunir tots els alumnes de Cicle Mitjà i Superior al gimnàs per escoltar els Petxa Kutxes que havien preparat en grup els alumnes de quart, cinquè i sisè.
Els PK són presentacions digitals en format Power Point que consten de 20 diapositives explicades en 20 segons cada una. Els temes van ser ben variats, però tots sota la permissa de que havien d'haver estat treballats a l'escola anteriorment.
Aquesta activitat ens permet aprendre a explicar-nos en públic, millorar la nostra expressió oral, treballar en equip utilitzant les noves tecnologies, saber escollir la informació i saber-la resumir, elaborar esquemes i guions, aprendre dels altres companys i, també, passar-ho bé.
En total es van presentar 22 PK dels quals el jurat, format per mestres i els delegats de les classes, en va escollir tres que seran els que exposarem a la II Mostra de Petxas Kutxes organitzada pel Centre de Recursos que es celebrarà el proper 18 d'abril a Vic. En aquesta mostra també podrem veure PK fets per altres escoles.
Els PK guanyadors són:
"Internet" de 6è amb 138 punts
"Explorem l'univers" dels Cracs de 4tA amb 128'5 punts
"Muntanyes de Catalunya" de 5èB amb 124 punts

Moltes felicitats a tots els alumnes per la bona feina que han fet i l'esforç que han demostrat!
Cliqueu per veure les fotos.



3 comentaris:

  1. Iolanda -mare de la Berta 5èB-8 d’abril del 2013, a les 9:08

    Moltes felicitats a tots els grups doncs tots tenen feina a escollir tema i organitzar-se per fer el treball, i especialment els tres grups que han guanyat.
    El dia 18 d'abril els pares hi poden assistir o només les escoles?

    ResponElimina
  2. Imma - mare de la Marta 5è8 d’abril del 2013, a les 9:11

    Felicitats a TOTS!!!!
    És una gran satisfacció pel pares veure els nostres fills a treballar motivats i amb ganes d'apendre i amb il.lusió.
    SORT a tos!!

    ResponElimina
  3. Com a membre del jurat us felicito i vull que quedi clar que ha estat molt difícil decidir els guanyadors, tots ho heu fet molt bé i s'ha treballat molt.
    Hem de continuar així !!!

    ResponElimina