dijous, 6 d’octubre del 2011

REUNIÓ DE PARES INICI DE CURS

Bon dia pares.
Recordeu que avui a les 9 del vespre us esperem a tots al gimnàs de l'escola per informar-vos de diverses qüestions:
1- Presentació dels mestres.
2- Projectes i innovacions de l'escola.
3- Carta de compromís.

2 comentaris:

  1. Hi falta un punt en aquesta ordre del dia. La renyada als pares! I feta per una persona que no se si te fills.

    ResponElimina
  2. Permeteu-me que opini tot i que no vaig assistir a la reunió perquè ho va fer la meva dona. Vull remarcar que aquesta opinió és estrictament de caràcter personal.
    Ja fa 5 anys que sóc membre de l’AMPA i 3 del Consell Escolar i crec que puc afirmar que des de el sector de mares i pares, mai s’ha posat en dubte el criteri acadèmic i pedagògic del claustre d’aquesta escola. Hem tingut desavinences, certament, però mai que recordi, per temes pedagògics.
    En nombroses ocasions, tan a nivell personal com a AMPA, hem reconegut i felicitat la excel•lent feina del claustre d’aquesta escola perquè és indubtable que el nivell és un dels més alts de Catalunya en l’àmbit de l’escola pública. Però també voldria recordar al claustre, que cal entendre que no sempre coincidirem en la resta de temes no acadèmics i que també cal respectar el criteri de la majoria de mares i pares. Es evident que l’entorn i condicions laborals d’un mestre són molt diferents a la majoria de les mares i pares d’aquesta escola i per això, és normal que apareguin discrepàncies que cal exposar, comentar i consensuar.
    Animo al claustre a continuar fent la seva tasca i recordeu que els pares i mares d’aquesta escola, de la mateixa manera que vosaltres, l’únic que volem és la millor educació pública pels nostres fills i filles.

    ResponElimina