dijous, 26 de maig del 2011

RUTA RELLOTGES DE SOL

Aquest diumenge, 29 de maig al matí, l’escola organitza una ruta guiada per visitar alguns dels rellotges de sol que hi ha al poble.
En motiu de la setmana Verdaguer, aquest any els alumnes han treballat El Sol i El Temps a partir d’un poema de Mossèn Cinto. Com que a Cicle Superior s’han tractat els rellotges de sol, aquesta ruta posarà el punt i final al projecte.
Gràcies a la col·laboració del Sr. Josep Maria Val i del Sr. Lluís Badosa, que han dissenyat i construït molts rellotges de sol en diferents pobles, els assistents a la ruta podran participar de les explicacions dels dos experts.
La ruta començarà a les 10h del matí a la plaça Verdaguer i acabarà pels vols de les 12h del mig dia amb un petit refrigeri a l’escola on es podrà visitar l’exposició i els rellotges de sol fets pels alumnes. Per més informació, cliqueu sobre la imatge:

Recorregut:

5 comentaris:

  1. Jo hi hairé i crec que ens ho passarem molt bé!!!

    ResponElimina
  2. Espero que a tothom li agradi molt aquesta ideia perquè trovo que ens ha cedat molt maco i hem tardat molt a fer-ho

    ResponElimina
  3. Hola cinquè i sisè
    Em va agradar molt la ruta i la coca

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats a tots els alumnes de 5è i 6è pel treball fet. I molt especialment als alumnes de 5è per explicar-nos, els rellotges de sol del poble!

    ResponElimina
  5. El rrecoregut em va agradar molt i les expliquecións també.

    ResponElimina